Overslaan en naar de inhoud gaan
Lille

Missie & Waarden

IZEN werkt hard om hernieuwbare energie voor iedereen beschikbaar te maken. Het is vanzelfsprekend dat we de ambitie hebben om meer omvangrijke projecten te doen, naast het behandelen van reguliere aanvragen en het creëren van leads via win-win partnerships. Onze groei is gelinkt aan onderstaande bouwstenen:

5 keer IZEN

 

 1. Hoge klantentevredenheid: Al 30 jaar bouwen we zonne-installaties alsof ze voor onszelf zijn. Een hoge klanttevre­denheid wordt gerealiseerd door een vlotte communicatie, snelle processen, goede producten en een degelijke uitvoe­ring. Elk element in het bedrijfsproces is voor verbetering vatbaar. Om deze steeds betere kwaliteit te garanderen, hanteren we het ISO9001 proces. Een hoge klanttevre­denheid resulteert in een low budget lead generatie.

   
 2. Efficiëntie: gedigitaliseerde bedrijfsprocessen zorgen voor een snellere en betere interne communicatie. Hierdoor kan er met minder resources een groter volume worden gerealiseerd.

   
 3. Sterke prijs/kwaliteitsverhouding: grid parity is de trig­ger naar een groeiend marktpotentieel van hernieuwbare energie. Door een doorgedreven kwalitatieve sourcing kunnen we hoogwaardige producten aankopen én aan een uiterst scherpe prijs aanbieden. Dit maakt IZEN ook een goeie partner voor het organiseren van groepsaanko­pen.

   
 4. Flexibiliteit: onze organisatie willen we uitbouwen door het aangaan van partnerships met deskundigen in ver­koop, sales proces, logistieke organisatie en uitvoering. De deskundigheid van de IZEN medewerkers evolueert dus naar het managen van de samenwerkingsverbanden en het monitoren van de IZEN kwaliteitsstandaarden.

   
 5. Resultaat: we maken kwaliteitsvolle hernieuwbare ener­giesystemen voor iedereen beschikbaar.